Az 5 legfontosabb érték, amelyet munkám során képviselek

Szeretnék néhány szóban beszélni arról, számunkra mit jelent az, hogy mint megbízható ügyvédi iroda támogatjuk ügyfeleinket a jogi képviselet ideje alatt, és milyen típusú együttműködésre, milyen légkörre számíthat a dr. Janicsák Ügyvédi Irodánál.

A dr. Janicsák Tímea Ügyvédi Iroda jövőképe, küldetése és működési irányelvei tulajdonképpen ennek a weboldalnak minden egyes oldalán megtalálhatók egy rövid összefoglaló formájában. Azért tartom fontosnak erről is beszélni egy kicsit, mert sokfélék vagyunk, és ha tudjuk már, hogy milyen jogi képviselet mellett éreznénk magunkat leginkább biztonságban, feltétlenül érdemes tájékozódni arról, hogy a választottunk képes-e megfelelni elvárásainknak.

1. Szaktudás

Professzionális ügyvédi szolgáltatás, folyamatos fejlődés

Nagy figyelmet fordítok arra, hogy az irodám munkatársai és együttműködő partnerei minden esetben kifogástalan erkölcsi háttérrel és szakmai felkészültséggel rendelkezzenek.
Folyamatosan képzem magam, és nagyon fontos számomra, hogy a saját és partnereim szakmai tapasztalatait időről-időre összegyűjtsem, értékeljen, és a gyakorlatban alkalmazzam.

2. Elérhetőség

Szeretném, ha a jó minőségű jogi szolgáltatások bárki számára elérhetővé válnának méltányos áron, megfizethető ügyvédi díjak mellett.

Egy olyan irodát szerettem volna létrehozni, ahol nem cél, hogy az ügyfelek hátán meggazdagodjak. Nálam az a legfontosabb, hogy az ügyfél helyzetére, problémájára sikerüljön egy számára optimális megoldást találni olyan ügyvédi költségek mellett, amely számomra elfogadható, az ügyfél számára pedig méltányos és nem megterhelő.
Sohasem úgy képzeltem el a jövőmet, hogy nagy bevételi potenciállal rendelkező ügyfeleket érjek el és súlyos pénzekért szolgáljam ki őket. A valódi célom a hétköznapi embereket átsegíteni a jog útvesztőin, legjobb tudásom szerint.

3.Tisztelet

Támogató szakértőként vagyok jelen egy közvetlen, modern és dinamikus légkörű ügyfél-ügyvéd kapcsolatban, ahol Ön egyenrangú partner

Irodámban szeretnék szakítani azzal az üzenettel és munkamódszerrel, ahol az ügyfél és ügyvédje egy ki nem mondott alá-fölérendeltségi viszonyban vannak, és az ügyfél önmagát esetleg kevesebbnek érezve szorong képviselője rémisztően komoly bútorai között.
Nagyon fontos számomra, hogy egy modern, dinamikus környezetben fogadjam az ügyfeleimet, és maximális tisztelettel és megbecsüléssel forduljak felé. Partnerként kezelem az ügyfeleimet.

4. Biztonság

Részletesen feltárom és segítek megérteni a lehetőségeket, és szívesen elmagyarázom részletesen a szükséges lépések okait

Szeretném, ha ügyfeleim biztonságosnak éreznék azt a folyamatot, amely során olyan nagy értékű döntéseket kell meghozniuk, mint egy ingatlanvásárlás, cégeljárás, vagy akár az egész hátralévő életükre kiható lépések a büntetőjogi eljárás során. Ehhez pedig azt gondolom, hogy teljeskörű tájékoztatásra, őszinteségre és az összefüggések, lehetőségek részletes és türelmes körüljárására van szükség.
Ügyvédi irodámban ez is részét képezi a szolgáltatásnak, kellő időt szánunk rá, hogy türelmesen és részletesen átbeszéljük ügyfeleinkkel a lehetőségeiket.

5.Teljeskörű szolgáltatás

Velünk egyszerű és hatékony ügymenet, mert képviseljük ügyfeleinket a hatósági eljárás során is

Ügyvédi irodám teljeskörű szolgáltatást kínál, és ügyvédi munkadíjai tartalmazzák a hatóságoknál történő ügyintézést is, ezáltal az egyébként megterhelő, esetleg feszültségekkel teli eljárások során jelentős terheket veszünk le ügyfeleink válláról.

***

Hasznosnak találta ezt a cikket?

Ossza meg ismerőseivel is és kövesse a Janicsák Ügyvédi Iroda bejegyzéseit a Facebookon!

megbízható ügyvédi iroda, megbazható ügyvéd

5 nyomós érv amellett, hogy minket válasszon

Hogy miért válassza a Janicsák ügyvédi irodát ingatlan ügyleteinek és cégjogi ügyeinek lebonyolításához?

  • Professzionális ügyvédi szolgáltatás
  • Méltányos árak, megfizethető ügyvédi díjak
  • Barátságos mégis profi ügyvéd, aki Önt partnerként kezeli
  • Segítünk megérteni és szívesen elmagyarázzuk részletesen a szükséges lépéseket
  • Velünk egyszerű és hatékony ügymenet
 

Professzionális ügyvédi szolgáltatások

A dr. Janicsák Tímea Ügyvédi Iroda Budapest és pest megye területén nyújt teljes körű jogi szolgáltatást, magyar és angol nyelven. Tevékenységünket több szakértő (könyvelő, ügyvéd, mérnök) partner segíti, illetve elektronikus cégeljárás ügyintézéssel is rendelkezésére állunk az ügyfeleinknek.

büntetőjogi ügyvéd budapest, védőügyvéd budapest, büntetőjog ügyvéd, bűnügyi ügyvéd
Büntetőjogi ügyvédként megbízás esetén ellátom a terhelt védelmét a nyomozás során, az ügyészi szakban és a bíróság előtt a tárgyaláson, továbbá kényszerintézkedés alkalmazása esetén annak megszüntetése iránti eljárásban.
Ingatlan adásvétel, ingatlan ajándékozás, ingatlanjogi ügyvéd budapest
Ingatlanjogi ügyvédként ingatlanok adásvételénél, csere, bérlet, haszonbérlet, társasházak alapítása, közös tulajdon megosztása esetén a szükséges okiratok elkészítésével, teljes körű tanácsadással, földhivatali ügyintézéssel állok ügyfeleim rendelkezésére.
cégalapítás ügyvéd, társasági jog ügyvéd, társasági szerződés ügyvéd, cégjogi ügyvéd, cégmódosítás ügyvéd, végelszámolás ügyvéd
Ügyvédi irodám cégalapítás, cégmódosítás és cégmegszüntetés esetén teljes körű jogi képviseletet vállal, beleértve a társasági szerződés és más szükséges okiratok elkészítését és képviseletet az elektronikus cégeljárás során.

boritek-ikon

Írjon nekem, ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!

15 + 15 =

telefon-ikon-ugyved

Szeretne inkább visszahívást kérni?

8 + 8 =