Ügyvédi szakterületek

dr. Janicsák Tímea Ügyvédi Iroda

Irodánknál teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk magyar és angol nyelven ingatlanügyletek és társasági jogi, cégjogi kérdésekben. Védőügyvédként pedig képviseletet vállalok büntetőjogi eljárás során és kábítószerhez kapcsolódó bűncselekmények, visszaélések esetén.

Bővebb információért az egyes szakterületekkel kapcsolatban kérem, kattintson az alábbi főcímek valamelyikére!

Ingatlanjog: ingatlan adásvétel, ingatlan ajándékozás

ingatlanjogi ügyvéd ingatlan adásvétel ingatlan ajándékozásA magánjogi szerződésektől indokoltnak láttam külön tárgyalni az ingatlanokkal kapcsolatos szerződéseket, tekintettel sűrűbb előfordulásukra, és jelentőségükre az ügyvédi praxis során, továbbá mert e területen is jelentős rutint szereztem az évek során, melyet ügyvédjelöltként és ingatlanforgalmazással foglalkozó holding vállalatnál szereztem meg.

Felkérés esetén az ingatlan adásvételénél a szükséges okiratok elkészítésével, teljes körű tanácsadással (könyvelő is segíti munkámat), földhivatali ügyintézéssel állok ügyfeleim rendelkezésére. Ugyanez vonatkozik a csere, bérlet, haszonbérlet, társasházak alapítása, közös tulajdon megosztása esetére. >> Ingatlanjogi szerződésekkel kapcsolatos kérdésekről bővebben

Büntetőjogi ügyvéd

büntetőjogi ügyvéd, védőügyvédMegbízás esetén ellátom a terhelt védelmét a nyomozás során, az ügyészi szakban és a bíróság előtt a tárgyaláson, továbbá kényszerintézkedés alkalmazása esetén annak megszüntetése iránti eljárásban.

Tájékoztatom ügyfelemet a büntetőeljárás során őt megillető jogokról, és arról, hogy törvényes jogait hogyan tudja leginkább a javára fordítani. Kidolgozom a teljes védelmi stratégiát és felkészítem ügyfelemet a nyomozó hatóság és a bíróság előtti vallomástételre, illetve egyéb felszólalásra.

Ebben a menüpontban jegyzem meg, hogy a szakmát dr. Pelle Andrea ügyvéd mellett tanultam, akinél rengeteg büntetőügyben volt alkalmam rutint szerezni a büntetőeljárás során.  >> Büntetőjogi ügyvédi szolgáltatásaimról bővebben

Kábítószeres ügyek, elterelés ügyvédi képviselet

kábítószer ügyvéd elterelésKábítószer birtoklásához, fogyasztásához, terjesztéséhez kapcsolódó gyanúsítás esetén védő minőségben vállalok megbízást elsősorban Budapesten és Pest környékén. Vidéken magasabb megbízási díj ellenében vállalok megbízást.

dr. Pelle Andrea ügyvéd mellett szerzett gyakorlatom során a legtöbb esetben kábítószerrel visszaélés bűntette miatt indult eljárásokban láttuk el a terheltek védelmét, de a legtöbb bűncselekmény előfordult a praxisban. >> Kábítószerhez kapcsolódó büntetőjogi ügyvédi tevékenységemről bővebben

Cégjog, kereskedelmi szerződések

céges ügyvédCéges ügyvédként vállalom a közreműködést cégek alapítása, módosítása, társasági formaváltás, megszüntetés, teljes körű jogi képviselet az okiratok elkészítése és az elektronikus cégeljárás során.

Ezen kívül megbízás esetén elkészítek bármilyen kereskedelmi szerződést és jogi tanácsadást nyújtok a szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez szükséges intézkedésekről. >> Társasági jogi szolgáltatásokról bővebben

 

Egyéb jogi ügyek, ügyletek

A felsoroltakon kívül is akkor vállalok el megbízást, ha úgy érzem, hogy azt is színvonalasan, az ügyfél lehetőségeit maximálisan kihasználva tudjuk közösen megoldani.

Ha úgy érzi, tudok Önnek segíteni, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken tud megkeresni.

Megtalálta, amit keres?

Ha úgy látja, a szakterületeim kapcsolódnak az Ön megoldandó helyzetéhez, keresse fel ügyvédi irodánkat e-mailben vagy telefonon, vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével!

5 nyomós érv amellett, hogy minket válasszon

Hogy miért válassza a Molnár és Janicsák ügyvédi irodát ingatlan ügyleteinek és cégjogi ügyeinek lebonyolításához?

  • Professzionális ügyvédi szolgáltatás
  • Méltányos árak, megfizethető ügyvédi díjak
  • Barátságos ügyvédek, akik Önt partnerként kezelik
  • Segítünk megérteni és szívesen elmagyarázzuk részletesen, hogy mikor mi és miért szükséges
  • Velünk egyszerű és hatékony ügymenet

boritek-ikon

Írjon nekem, ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!

8 + 13 =

telefon-ikon-ugyved

Szeretne inkább visszahívást kérni?

5 + 15 =