Ügyvédi munkadíj

Dr. Janicsák Tímea Ügyvédi Iroda – dr. Janicsák Tímea, ügyvéd

Megfelelően találja szolgáltatásainkat?

Válassza ki az alábbi ügyvédi szolgáltatások nevére vagy mellettük a kis plusz jelre kattintva, hogy mely iránt érdeklődik, és tekintse meg ügyvédi irodánk különösen kedvező ügyvédi munkadíjait!

Áraink minden esetben tartalmazzák a teljes ügyvédi munkadíjat, így a dr. Janicsák Tímea Ügyvédi Irodánál az Áfán kívül nem kell extra költségre, az egyes szerződések típusától függő felárakra számítania!

Ha megfelelnek Önnek ezek az árak, és úgy véli, én vagyok az az Ügyvéd, akinek a képviselete kellő jogbiztonságot nyújthat Önnek, vegye fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken, vagy az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!

Büntetőjogi képviselet ügyvédi díja

Büntetőjogi ügyvéd – ügyvédi munkadíj

büntetőjogi ügyvéd munkadíjAz ügyfél terhére rótt bűncselekmény súlyosságától, az ügy bonyolultságától, illetve attól függően, hogy milyen szakban jár az eljárás 50.000 forinttól 700.000 forintig terjed általában a megbízási alapdíj, ami magában foglalja a védelmi stratégia kidolgozását, ügyfelem tájékoztatását jogairól, kötelezettségeiről, lehetőségeiről. Az alapdíjat megállapodás szerint, de általában két részletben fizeti meg a megbízó úgy, hogy a felét a megbízáskor, a második részletet pedig a nyomozás lezárásakor.

Az alapdíjon felül minden kihallgatás és tárgyalás alkalmával 10.000,-Ft munkadíjat számolok fel, mely a kihallgatás és a tárgyalás megkezdése előtt esedékes. Egész napos tárgyalás esetén a munkadíjam 35.000,-Ft.

Ingatlanjog - díjazás

Ingatlan adásvétel, ingatlan ajándékozás ügyvédi munkadíj

ingatlanjogi ügyvéd ingatlan adásvétel ingatlan ajándékozásIngatlan adásvétel esetén az ügyvédi díj megállapítását jónak láttam az ingatlan értékének függvényében lépcsőzetesen kialakítani, ám fontos volt számomra, hogy nagy értékű ingatlan adásvétele esetén sem haladja meg az ügyvédi díj a nettó 100.000,-Ft-ot. (A lenti tájékoztató táblázat tartalmazza a nagyságrendileg várható ügyvédi költséget is.)

Jelentős értékű ingatlan adásvétel esetén (50 Millió forint vagy a fölött) az ügyvédi díj egyéni megállapodás tárgyát képezi.

Ingatlan értéke Ingatlan adásvétel ügyvédi díja
-10 millióig 90.000,- Ft
11-20 millió között az ingatlan vételárának 0,5%-a
21-50 millió között 130.000,- Ft
50 millió felett egyéni megegyezés tárgya

Ingatlan ajándékozás esetén az ügyvédi díj egységesen 60.000,- Ft összeg.

Az ügyvédi díj tartalmazza az adásvételhez kapcsolódó valamennyi szerződés és dokumentum elkészítését, az ügyvédi letét kezelését és a földhivatali eljárást is. Erről részletesen az ingatlan adásvétel és az ingatlan ajándékozás szolgáltatásaimat bemutató oldalakon olvashat.

Cégjog - díjazás

Társasági szerződés, cégalapítás, cégmódosítás és vállalkozás megszüntetése ügyvédi munkadíj

 

céges ügyvéd cégjogCégalapítás ügyvédi költsége: 60.000,-Ft

 

Cégforma-váltás, egyesülés, szétválás, beolvadás ügyvédi díja: megegyezés szerint
Egyéb cégmódosítás ügyvédi díja: 60. 000,-Ft

 

Cég megszüntetése végelszámolási eljárással: 85.000,- Ft

 

Egyéb ügyekben díjazás a konkrét megbízásra tekintettel megegyezés szerint.

Mindenképpen fontosnak tartom elmondani, hogy a jelen a honlapon feltüntetett díjak nem minősülnek ajánlattételnek, hanem tájékoztató jellegűek, és az ügyvédi díj minden esetben egyedi megegyezés tárgyát képezi, és kizárólag az Ön konkrét megkeresése alapján adható meg.

boritek-ikon

Írjon nekem, ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!

9 + 11 =

telefon-ikon-ugyved

Szeretne inkább visszahívást kérni?

13 + 13 =