Ingaltan ajándékozási akció

a dr. Janicsák Tímea Ügyvédi Irodánál

12% kedvezmény és egy ajándék kulcstartó minden májusban és júniusban megkötött ingatlan ajándékozási szerződéshez

Az évnek számos olyan időszaka van, amikor országszerte jól élnek a virágboltosok és a boríték árusok. Rendre az ünnepekhez kapcsolódó ajándékozás időszakai ezek, és úgy tűnik, hogy ma már a májustól júliusig terjedő időszak is ilyen.

Május ballagások és érettségik hónapja, június és július pedig a sikeres vizsgaidőszakok, évzárók és diplomaosztók ideje. Gyermekeink új életszakaszba lépnek, és ennek apropóján családjuk kiemelkedően értékes és életreszóló, hasznos és szívet melengető ajándékokkal szeretné meglepni a felnövekvő új generációt.

Ez az az időszak, amikor gyakran felmerül az ingatlan ajándékozás lehetősége is, amely szerencsés esetben egy nem túl költséges, sima ügy.

“Ügyvédként és édesanyaként tisztában vagyok azzal, hogy anyagilag megterhelő lehet ez az időszak a családtagok számára, ezért szeretnék feladjánlani 12% minden május és június hónapban ingatlan ajándékozást tervező ügyfelem számára. Emellé még egy kedves, stílusos kulcstartót is adunk, amelyet, ha úgy szeretné, saját ízlése és igénye szerint díszithet a megajándékozott.” (Dr. Janicsák Tímea, ingatlanjogi ügyvéd)

Ingatlan ajándékozást tervez? Kérje akciós ajánlatunkat!

Ingatlan ajándékozási akció a dr. Janicsák Tímea Ügyvédi irodánál

Ajándékozást tervez?

Tájélkozódjon az ingatlan ajándékozási akció keretében igénybe vehető teljeskörű és minőségi ingatlan ajándékozás szolgáltatásunk tartalmáról!

boritek-ikon

Írjon nekem, ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!

12 + 6 =

telefon-ikon-ugyved

Szeretne inkább visszahívást kérni?

14 + 14 =