Egy fiatalos, lendületes csapatnak modern környezetben fiatalos és dinamikus weboldal is jár a munka támogatásához. Éppen ezért nagy örömömre szolgál, hogy immár ezzel a megújult külsővel, kibővített funkcionalitással várhatom weboldalam látogatóit.

Megújult design, kibővített funkcionalitás, egyszerű navigáció

Egyszerűbb kapcsolatfelvétel

Gyorsan megtalálható kapcsolatfelvételi adatok

2016 augusztusa óta megújult külsővel, felhasználóbarát módon kibővített funkcionalitással és hasznos információkkal várja ügyfeleit dr. Janicsák Tímea ügyvéd és kereskedelmi jogi szakjogász honlapja. A Janicsák Ügyvédi Iroda tulajdonosaként az ügyvédbüntetőjogi, cégjogi és ingatlanjogi kérdésekben áll ügyfelei rendelkezésére.

Az oldalakon elérhető űrlap és a fejlécben található kontakt adatok segítségével szeretném Önnek megkönnyíteni a Janicsák Ügyvédi Irodával való kapcsolattartását, és a jövőben jogi szakterülettel kapcsolatos blogbejegyzésekkel, aktuális tartalmakkal szolgálom az Ön hiteles tájékoztatását a weboldalon is.

Ha tetszik Önnek az új weboldal, és elégedett ügyvédi szolgáltatásaimmal, jó szívvel ajánlja ismerőseinek is ügyvédi irodámat, ossza meg velük is ezt a hírt!