Ügyvédként több mint tíz éve dolgozom polgárjogi és büntetőjogi területen. Praxisom során mindig arra törekedtem, hogy bárki számára elérhető, megfizethető, korrekt ügyvédi díj ellenében biztosítson ügyvédi képviseletet, támogatást ügyfelei számára.

Nagyon fontos számomra, hogy segíteni tudjak minden olyan ügyfélnek, aki hozzám fordul és megtisztel bizalmával – emiatt önkéntes segítőként is sokáig dolgoztam, és ingyenes jogi tanácsadással is foglalkoztam. Ezekre ma már nincsen kellő kapacitásom, de azzal, hogy megnyitottam a saját ügyvédi irodámat, lehetőséget teremtettem arra, hogy egy igazán emberi, biztonságot adó környezetben fogadhassam az ügyfeleimet. Ez a hozzáállás ügyvédi irodánk működésének minden területén megmutatkozik, beleértve az ügyvédi díj számítását, árstruktúránk, árpolitikánk kialakítását is.

Hogyan állapítjuk meg az ügyvédi díj mértékét?

Egyéni ügyvédként, valamint ügyvédi irodám (Janicsák Ügyvédi Iroda) megalakulása óta az általam kiajánlott ügyvédi díj nagyságrendileg nem sokat változott – talán csak az Áfa jelentett valamelyest jelentős emelkedést.Mégis, az utóbbi időben ügyvédi irodánk árelőnye az elmúlt évek keresletnövekedése ellenére jelentősen csökkent. Ennek okát a kiélesedett versenyhelyzetben látom, és nincs is ezzel semmi gond, hiszen az ügyfélnek az a legjobb, ha viszonylag széles körből kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő személyt jogi ügyleteinek lebonyolítására, képviseletre. (Arra vonatkozóan, hogy hogyan válasszunk ügyvédet már írtam pár sort, amelyet ide kattintva tekinthet meg.)

Általában elmondható az irodánkról, hogy kiemelt szakterületeinken (büntetőjog, ingatlanjog és cégjog) teljeskörű szolgáltatást szeretnénk nyújtani kiemelkedően kedvező ügyvédi díj ellenében. Emellett fontos számunkra, hogy egyszerűen számíthatü, áttekinthető módon tegyük közzé árainkat, ezért a közölt árak mindenféle rejtett költségek nélkül értendők. A Janicsák Ügyvédi Irodánál tehát nem történhet meg olyan, hogy kiírunk egy nettó vagy akár bruttó árat ingatlan adásvételi szerződésre, és plusz költségeket számolunk fel az előszerződésért, az ügyvédi letét elhelyezéséért vagy akár a földhivatali ügyintézésért. Az áraink ezeket mind tartalmazzák, és ez nagyon fontos, hiszen így könnyen, egyértelműen tudja kalkulálni a várható ügyvédi költségeket.

Emellett léteznek olyan árazási stratégiák, amelyek elsőre meglepően alacsonynak tűnnek, de a rejtett tételek – plusz szolgáltatások díjai – végül többletköltséget generálnak. Ezek is tökéletesen korrekt árak, és maximálisan kielégítő tájékoztatást nyújtanak ajánlóik, és leginkább azon ügyfelek számára jelentenek szuper megoldást, akik például ingatlan vásárlás esetén egy összegben, készpénzben fizetnek, és nincsen szükségük semmiféle további szolgáltatásra.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy azon ügyfelek, akiknek igazán számít az ár, és szeretnének a költségekkel előre kalkulálni, tájékozódjanak alaposan, mielőtt ügyvédet választanak, és minden esetben figyeljenek oda az esetleges plusz költségekre is!

A Janicsák Ügyvédi Iroda árairól ide kattintva tájékozódhat

Egyedi árajánlatért vagy részletes tájékoztatásért keresse fel ügyvédi irodánkat e-mailben, telefonon, vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

5 nyomós érv amellett, hogy minket válasszon

Hogy miért válassza a Molnár és Janicsák ügyvédi irodát ingatlan ügyleteinek és cégjogi ügyeinek lebonyolításához?

  • Professzionális ügyvédi szolgáltatás
  • Méltányos árak, megfizethető ügyvédi díjak
  • Barátságos mégis profi ügyvédek, akik Önt partnerként kezelik
  • Segítünk megérteni és szívesen elmagyarázzuk részletesen a szükséges lépéseket
  • Velünk egyszerű és hatékony ügymenet
 

boritek-ikon

Írjon nekem, ha kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!

8 + 9 =

telefon-ikon-ugyved

Szeretne inkább visszahívást kérni?

3 + 7 =